Objekt

 
 
 
 

FoldeikonGrundoplysninger
Objekt
OverskriftAfa 95
TekstMangelfuldt overtryk Danmark.
Objektnummer 7649
Tilhørende mærke
Registreret2012-10-25 09:32:27 af nina kiilerich
Eksemplarer (ialt)Objektsymbol
StatusObjektet er under lup... Revisionssymbol
FoldeikonPlacering på overtrykket
Center på nomenklaturen: E3 Kvadratangivelse
FoldeikonAnkerKommentarer
Mgl overtryk Revisionssymbol Anker
De mgl. overtryk skyldes ofte at arkene ikke har været helt tørre når de er blevet lagt sammen. Det betyder at limen fra overliggende ark ofte er blevet blandet med overtrykket. Når mærkerne vaskes forsvinder en del af limen og overtrykket får derved mangler.

Ninna, når du alligevel skanner dine mærker er du så ikke venlig også at tage et fullskan hvor hele mærket kan ses. Når du kun tager et udsnit, er det umuligt at plade mærkerne, da specielt matricetyper går igen i flere positioner især på bogtrykmærkene, der forekommer ligeledes ofte sekundærer pladefejl, som er vanskellige at erkende ud fra et udsnit. Avisportomærkerne er sammensat af forskllige typer, så det er lidt vanskelligt med den sparsomme information et udsnit giver.

Grundmærket Avisportmærket i det her tilfælde er 1 Kr. Avisportmærket er tryk lidt som de tofarvet, dvs. rammen er trykt først, derefter er der brugt et værdistempel her 1 kr. kaldes populært værdisetting, selve grundmærket består derfor af en rammematrice og en værdi(skjolds)matrice.

Mvh
Per Skulason
Center på nomenklaturen: E2 Kvadratangivelse
Registreret: 2012-10-25 10:24:06 af Per Skulason